Šiptar dobio svoje: Najveća moguća sankcija za nasilnika iz Osijeka!

Autor:

Sport

05.06.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Osijeka Eros Grezda kažnjen je od strane Hrvatskog nogometnog saveza sa četiri utakmice suspenzije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eros Grezda (desno)

Igrač poreklom sa Kosova je posle meča sa Rijekom pesnicama udarao Antonija Čolaka, što je dokazao i snimak sa sigurnosne kamere na parkingu stadiona Rujevica.

Međutim, kazna je sada stigla i od strane njegovog kluba. Osijek ga je ozbiljno udario po "džepu" i ostaće bez 20 odsto primanja u narednih godina.

To je najveća moguća kazna u datoj situaciji, saopštio je klub.


- U skladu sa disciplinskim pravilnikom, a nakon incidenta na riječkoj Rujevici po završetku meča polufinala Kupa Hrvatske, Nogometni klub Osijek izrekao je novčanu kaznu svom prvotimcu Erosu Grezdi. Iako je u obrazloženju svoga postupka naš napadač naveo kako je bio isprovociran od strane suparničkog igrača i vređan na nacionalnoj osnovi, čelništvo NK Osijek zauzelo je stav da je Grezdina reakcija bila neprimerena i nedopustiva za jednog sportistu. Stoga mu je izrečena maksimalna, dakle najveća dopuštena klupska kazna u takvim i sličnim situacijama. Konkretno je reč o uskraćivanju 20 odsto njegovih primanja u idućih godina dana - objavio je Osijek.

Podsetimo, Grezda se pravdao da je bio isprovociran uvredama na nacionalnoj osnovi i da je zbog toga udarao pesnicama u glavu Čolaka.

Fudbaler Rijeke mu je posle incidenta poručio da bi trebalo da potraži stručnu pomoć. Osijek trenutno zauzima peto mesto u hrvatskom šampionatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading