(FOTO) Čika Trba od sada čuva stadion Partizana!

Autor:

Sport

05.06.2020

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobarski treš romantizam nastavio je svoju akciju sa velikim muralima, posvećenim ličnostima koje su pisale istoriju kluba. Dušan Trbojević nova je legenda čiji je lik ovekovečen na stadionu Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Tako je na red došao i čika Trba, kako su od milošte svi zvali legendarnog Trbojevića, a to je samo deo plana da se ceo stadion u Humskoj pokrije muralima zaslužnim igračima, trenerima i navijačima.

Već su oslikani mališan Dušan Todorović, navijač koji je izgubio bitku protiv karcinoma, Moca Vukotić, Miša Tumbas i generacija iz 1966. godine.

Podsećanja radi, Dušan Trbojević je preminuo 2018. u 66. godini, a bio je fudbaler, trener u Omladinskoj školi i skaut, koji je crno-belima podario neverovatan broj talenata.

Dušan Trbojević je fudbalski put započeo kao pionir u Partizanu 17. oktobra 1966. godine i kroz staž u mlađim selekcijama osvajao je domaće i inostrane trofeje, a bio je i jedan od najboljih strelaca u mlađim kategorijama toga doba kao izraziti špic (66 golova u jednoj sezoni).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading