Tedić junak Čuke, progovorio i o Zvezdi

Autor: Novosti/Republika

Sport

04.06.2020

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Tedić je pravi junak Čukaričkog, posebno nakon poslednje utakmice i pobede nad Radničkim iz Niša.

RepublikaFoto: Starsport
Slobodan Tedić

- Ovo mi je treći het-trik u karijeri. Po jedan sam postigao u dresu Vojvodine i Čukaričkog u omladinskoj konkurenciji, a ovaj je prvi u seniorskoj i zato mi je još draži. Bili smo u bezizlaznoj situaciji na našem terenu pošto je Radnički do 43. minuta vodio 2:0, na poluvreme smo otišli sa samo golom zaostatka, a onda je u svlačionici pao dogovor da pokušamo da se saberemo i zaigramo kako znamo i umemo - rekao je Tedić za "Novosti".

Tedić je postigao prvi gol iz penala, a onda je u 82. i 2. minutu nadoknade uspeo da donese pobedu svom timu. Tedić je spominjan i kao pojačanje Crvene zvezde. 


 - Želim što bolje i što mirnije da završim sezonu sa Čukaričkim. Zbog poznatih okolnosti, fudbaleri u Srbiji će imati desetak dana odmora do starta priprema za sledeću sezonu, ali ja želim da donesem najbolju odluku za moju budućnost - kaže Tedić.

Istakao je i ko mu je idol.

 - Prvi je Kristijano Ronaldo koji je, kao retko koji fudbaler na svetu, neviđeno posvećen svakom treningu i svakoj utakmici. A, drugi je Robert Levandovski, i trudim se da izvučem i najsitniji detalj iz njegove igre i pokušam da ga primenim na terenu -rekao je Slobodan Tedić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading