Zvezdina zdravstvena komisija zove sve navijače, nema razloga za brigu!

Autor:

Sport

04.06.2020

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik zdravstvene komisije Fudbalskog kluba Crvena zvezda i Fudbalskog saveza Srbije doktor Miljko Ristić pozvao je danas navijače crveno-belih da bez straha dođu na utakmicu protiv Radnika, "pošto su preduzete sve mere i stanje je bezbedno".

RepublikaFoto: Starsport
"Delije"

- Hteo bih da pozovem sve zvezdaše na stadion i na utakmicu protiv Radnika. Obično nisam ja taj koji poziva navijače na stadion, ali situacija je specifična. Preduzeli smo sve neophodne mere, stanje je potpuno bezbedno, što potvrđuju i izjave kriznog štaba Vlade Srbije. Imamo sve uslove da uživamo u fudbalu i u još jednoj šampionskoj partiji Crvene zvezde, nadam se što većem broju navijača na tribinama našeg stadiona - rekao je Miljko Ristić za klupski sajt.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Doktor Miljko Ristić

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" protiv Radnika, utakmicu 28. kola Linglong Superlige Srbije. Crveno-beli su pobedom u prošlom kolu protiv Rada odbranili šampionsku titulu.

Ulaznice za utakmicu koštaju 75 dinara, a sav prihod ići će Dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

- Već mesec dana preduzimamo neophodne mere. Treniramo više od mesec dana, svi u klubu su testirani, vodi se računa o tome. Videli ste da je na utakmici u Inđiji sve prošlo u najboljem redu, a nema sumnje da će tako biti i protiv Radnika - naveo je iskusni doktor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading