Skandalozne optužbe: U Srbiji sam trpeo rasno zlostavljanje!

Autor:

Sport

03.06.2020

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne izjave bivšeg igrača Čukaričkog Samjuela Ovusua! Internacionalac iz Gane je tokom razgovora na jednoj internet platformi, koju je organzivao njegov matični klub Vižn iz Akre, izjavio kako je tokom boravka u Srbiji doživljavao uvrede na rasnoj osnovi.

RepublikaFoto: FK Čukarički
Samjuel Ovusu u dresu Čukaričkog

Ovusu (24) je u dva navrata bio u srpskom fudbalu. Prvi put kao igrač Radnika iz Surdulice od leta 2014. do leta 2016. godine, a potom od avgusta 2017. do avgusta 2018. kada je nastupao za Čukarički.

Nakon toga prvo je otišao u turski Genčlerbirligi za 200.000 evra, a prošlog leta u Al Fejhu iz Saudijske Arabije (1.500.000), kada je verovatno rešio životnu egzistenciju.

- Da, bio sam rasno zlostavljan u nekoliko navrata. Posebno tokom mojih igračkih dana u Srbiji. To je bilo neprijatno iskustvo i potrebna vam je mentalna čvrstina da biste ga prevazišli. Mladi igrači treba da budu poštovani i odlučni da naprave dodatni iskorak kako bi bili uspešni na najvišem nivou - rekao je Ovusu, a preneli su svi fudbalski portali u Gani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading