U Humskoj ćute na Miloševićeve laži

Autor:

Sport

03.06.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela uprava Partizana nema komentar na laž Save Miloševića, trenera Partizana, da ga niko nije zvao na temu napada "Grobara" na njega.

RepublikaFoto: Starsport
Vuletić, Vučelić i Vazura

Podsetimo, Milošević je pre dva dana rekao da ga niko od novinara nije kontaktirao povodom incidenta niti mu je slao poruke, te da je deo "sedme sile" paušalno odlučio da pusti ovu vest kako bi destabilizovao jak Partizan. Ipak, Srpski telegraf je u jučerašnjem broju priložio dokaze da smo Savu zvali 14 puta i poslali nekoliko poruka, na koje nije odgovorio.

Zvali smo i Miloševića da objasni zašto je obmanuo javnost, ali nije odgovorio. Jedini koji se javio je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, rekavši kratko da nema komentar.

Ostali članovi najuže uprave nisu se javljali na pozive i poruke. Predsednik Milorad Vučelić se slučajno javio, pa nam je spustio slušalicu, a generalni direktor Miloš Vazura je odbio poziv.

Prećutkivanje istine, a to je da je Savo slagao, nije način rešavanja problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading