U Engleskoj bio škart, a u Primeri igrač meseca!

Sport

18.10.2017

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Valensije Simone Zaza tumarao je prošle sezone tamnim hodnicima Premijer lige u dresu Vest Hema, "čekićari" su gledali da ga se otarase na sve načine, a njegov prethodni klub Juventus više ga nije želeo. Ipak, snažni napadač doživeo je pravu renesansu u redovima Valensije.

Zaza doživeo preporod u dresu "slepih miševa"

Zaza je prvo u januaru otišao na pozajmicu u Valensiju, a španskom velikanu nije išlo naročito dobro u prvenstvu, ali je Italijan svojim golovima doprineo da se tim sa Mestalje probije do sredine tabele.

Na početku nove sezone Valensija igra dopadljiv fudbal, podsećaju na vremena kada su osvajali i titule u Primeri, a jedan od najvažnijih činilaca preporoda ovog kluba jesu i golovi Simonea Zaze.

Novi trener Marselino je dobro spakovao ekipu, a Zaza postiže golove gde god stigne. Upisao je sedam golova na osam nastupa, a sada je dobio i priznanje za najboljeg igrača septembra u Primeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading