Bivši igrač Zvezde nije zadovoljio u Fiorentini

Autor:

Sport

02.06.2020

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako piše italijanska "Republika", mladi levi bek Aleksa Terzić gotovo sigurno napušta "Artemio Franki" u prelaznom roku koji predstoji.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksa Terzić

Terzić je prošle godine bio pojačanje Fiorentine vredno 1.700.000 evra, a potpisao je i petogodišnji ugovor sa klubom. Međutim, prva sezona u inostranstvu bila je sve samo ne laka.

Levi bek rođen 1999. godine je upisao samo dva nastupa u ljubičastom dresu, oba u Kupu Italije, a u Seriji A nije dobio priliku da debituje. Kako je Brazilac Dalbert siguran na toj poziciji u startnoj postavi, Terzić će sada morati da potraži mesto gde će imati veću minutažu.

On će u avgustu napuniti 21 godinu, ali "Republika" u ovim navodima ne otkriva koji je plan Fiorentine - da proda Terzića ili ga samo pošalje na pozajmicu.

Da Terzić neće moći da se nada većoj minutaži u Fiorentini ni naredne sezone govori i da "viola" već traži novo pojačanje na mestu levog beka. Najzainteresovaniji su za Rominog Leonarda Spinacolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading