Milijaš: NE BIH SE ZADOVOLJIO BODOM! Milojević: Dugo smo čekali ovakve mečeve!

Sport

18.10.2017

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Imam apsolutno poverenje u igrače i dodatni motiv nije potreban, ali mi ne obećavamo ništa unapred, kao što nikad i nismo obećavali. Jedino znam da ćemo dati sve od sebe", rekao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević na konferenciji za štampu pred duel Lige Evrope sa Arsenalom.

RepublikaFoto: Tanjug/DIMITRIJE GOLL
Milojević: Arsenal je jak, ali igraćemo našu igru

- Dolazi nam jedna od najboljih svetskih ekipa iz prvenstva koje je najbolje i najgledanije u Evropi. Svima nama je bilo drago na samom izvlačenju kad smo dobili Arsenal i cela zvezdaška javnost u regionu je jedva čekala ovaj meč. Arsenal igra lep,moderan fudbal i gledaćemo da se suprotstavimo na najbolji mogući način - izjavio je Milojević.

On je istakao da njemu, kao i svim igračima, puno znači podrška bivših Zvezdinih fudbalera, koji su srušili Arsenal u dvomeču Kupa UEFA pre 39 godina.

- Posebno mi je drago i puno mi je srce kad sam video ekipu iz 1978, jer tada sam imao osam godina. Sve što sam znao o njima znao sam iz priča mog oca imao sam sreću i privilegiju da ih vidim juče, kao i moje igrače sa njma. To je nešto najlepše i ti trenuci ne mogu da se kupe i plate. Nadam se da će posle mnogo godina i ovu generaciju sa kojom smo zajedno pamtiti po lepom - dodao je Zvezdin trener.

Milojević je dodao da o Arsenalu nema šta puno da se kaže, jer su svi svesni koliko su oni jaka ekipa.

- Arsenal je dovoljno iskusna ekipa. Svi njihovi porazi dogodili su se u Premijer ligi i nemaju pritisak u Ligi Evrope. Aspolutni su favoriti u grupi. Ne znam da li će im pun stadion praviti problem, ali voleo bih da hoće. Imaju mnogo takmičenja i veliki fond igrača, ne bih rekao da imaju kombinovani sastav, jer koga kod da izvedu jaki su i moćni i ne mislim da nas potcenjuju - istakao je Milojević.

Zvezdin strateg je najavio da Milić, Rikardinjo i Frimpong sigurno neće biti u kombinaciji za susret, dok je situacija u vezi sa Gejlorom Kangom i dalje neizvesna, te da lekarski tim čini sve što je u njihovoj moći da osposobe Zvezdinog vezistu za meč protiv engleskog velikana.

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš jedini je fudbaler iz aktuelnog sastava Crvene zvezde koji je igrao u evropskim takmičenjima u crveno-belom dresu.

- I mi igrači, kao i navijači smo dugo čekali ovu utakmicu. Ne bih potcenjivao ostale ekipe, ali znamo da je Arsenal veliko ime. Ovo su utakmice koje se pamte ceo život i drago mi je sto će mladi imati priliku da je igraju. Nadam se da ćemo odigrati na način na koji možemo, to je do sada davalo rezultat, pa ne vidim što ne bi i protiv Arsenala. I oni su živi ljudi, poštujemo  ih, ali nećemo ih se uplašiti. Ne bih pristao da mi neko ponudi bod protiv Arsenala jer nećemo igrati na bod već na pobedu - odrešito je najavio Milijaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading