Stanković se podsetio vatrenog krštenja: Idemo u Inđiju da nastavimo put ka duploj kruni!

Autor: Tanjug

Sport

01.06.2020

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arhivirali smo utakmicu sa Radom, titula je uzeta, a u četvrtfinalu Kupa protiv Inđije krećemo po Kup i duplu krunu, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

RepublikaFoto: starsport
Dejan Stanković

Mladi trener je na konferenciji za medije podsetio da ekipu čeka meč na terenu gde su imali dosta problema u prvenstvu (1:1).

- Mnogo smo naučili iz te utakmice, promenili smo pristup posle tog meča i "namestili" glavu. Ostali smo bez dva boda, ali smo mnogo dobili iz tog meča. Idemo u Inđiju da nastavimo put ka duploj kruni, to je naš zadatak i cilj od kog ne odustajemo- rekao je Stanković.

- Kada sam rekao da smo mnogo naučili, tu ubrajam i sebe. Bilo je to "krštenje" za mene i bio sam malo nervozniji nego što sam inače- priznaje Stanković.


- Gubili smo 1:0, a ja sam želeo da okrenemo utakmicu. Drugi deo igre je bio sjajan i samo smo se mi pitali oko dešavanja na terenu.

Stanković je dodao je da je zadovoljan formom igrača i da želi da ekipa napreduje iz dana u dan.
RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Zadovoljan sam kako stvari idu, a o tome koliko je to dovoljno za Evropu, videćemo kad se završi sezona i kad budem razgovarao sa ljudima koji su iskusniji po tom pitanju.


Na pitanje da prokomentariše uzlaznu putanju forme Mirka Ivanića, Stanković je rekao da ga ne iznenađuje.

- Rad je isplativ. Kada se neko posveti, može da ima i krize i negativne momente i da mu ništa ne ide od "noge", ali ako radiš pošteno, kao što on radi, onda ti se to vrati. Ivanić je dobar momak i talentovan fudbaler, ali je trebalo raditi na njegovoj "glavi", na tome da se opusti i da počne da igra onako kako ume. On je ozbiljan igrač, a ovo je početak. Ima on još mnogo toga da pruži u Zvezdi- rekai je strateg crveno-belih.


Za kraj, govorio je Stanković i o zdravstvenom biltenu ekipe.

- Vulić je spreman za meč, kao i Boaći koji je u trenažnom procesu. Moja odluka je da još uvek ne računam na Sanoga, ali već od sledeće utakmice i on će biti u kombinaciji za tim. On je dobar igrač, ali izlazi iz povrede i nećemo da rizikujemo previše. Hoću da budem siguran da može da odgovori na sve moje zahteve- istakao je Stanković.

Utakmica između Inđije i Crvene zvezde igra se u utorak od 17 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading