Neshvatljiva klauzula u Mesijevom ugovoru sa Barselonom od sinoć više ne važi

Autor:

Sport

01.06.2020

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi još uvek sa Barselonom nije dogovorio potpis novog ugovora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Najbolji fudbaler sveta sa Kataloncima ima ugovor na još godinu dana i u klubu su svesni da moraju odmah da reaguju kako bi Mesi produžio saradnju sa Barselonom.

Ovaj 32-godišnji fudbaler je celu dosadašnju karijeru proveo u Barseloni, ali postoji mogućnost da karijeru završi u nekom drugom klubu. Oduvek se govorilo da bi to mogao da bude argentinski Njuvel Old Bojs, gde je Mesi napravio prve korake.

Međutim, ono što je šokiralo navijače jeste činjenica da je Mesi imao klauzulu u ugovoru da na kraju ove sezone može napustiti Barsu i to potpuno besplatno.

Sezona je trebalo da se završi prošlog meseca i Mesi je po ugovoru mogao besplatno da ode u bilo koji drugi klub. Prekid sezone je sve poremetio, ali i pored toga Mesi nije imao nameru da napušta Kamp Nou.

ESPN piše da je klauzula o odlasku Mesija iz Barse bez obeštećenja istekla sinoć. Mesi je i na ovaj način pokazao da ne želi da napusti Barselonu i da mu je želja da u ovom klubu završi karijeru. Navijačima i dalje nije jasno kako je klub uopšte pristao na mogućnost da izgubi Mesija i to bez ikakvog obeštećenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading