Inđija sutra sa publikom čeka Zvezdu: Želimo u istoriju

Autor:

Sport

01.06.2020

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva fudbalska utakmica u Srbiji sa publikom, posle pandemije koronavirusa, odigraće se sutra u Inđiji između domaćina i šampiona Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Inđije

Shodno preporukama Vlade Srbije na tribinama će moći da bude maksimalno 1.000 ljudi, a u redovima Inđije nadaju se da će, uprkos tome što je Zvezda apsolutni favorit, napraviti iznenađenje i ući u istoriju.

Sportski direktor Inđije Ivan Ivović izjavio je da očekuje još jedan praznik fudbala i da se svi u klubu raduju što će treći put ove sezone odmeriti snage sa jednim od dva najveća srpska kluba.


- To je za nas poseban događaj. Prethodna dva meča bila su na veoma visokom nivou i uspeli smo da ispariramo šampionu države (2:1 za Zvezdu u Beogradu i 1:1 u Inđiji, prim. aut). Za mene je najbitnije da pružimo maksimum i da hrabro uđemo u ovu utakmicu. U mečevima sa Zvezdom jednostavno ne možemo ništa sa izgubimo. Jasno je da svi očekuju prolazak Zvezde u polufinale Kupa i eventualno iznenađenje bilo bi više nego istorijsko za Inđiju. I tu se krije naš motiv - izjavio je Ivović za klupski sajt.

Utakmica između Inđije i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati.

U sredu su na programu tri preostala četvrtfinala: Čukarički - Radnički Niš (15 sati), Radnik - Surdulica (17), Vojvodina - Mladost Lučani (20).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading