(VIDEO) Crno-beli sleteli u Albaniju, POLICIJE KAO MRAVA!

Autor:

Sport

18.10.2017

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija FK Partizan sletela je u Tiranu odakle će se zaputiti u Elbasan na meč 3. kola Lige Evrope koji će biti odigran sutra od 21:05. Po izlasku sa terminala aerodroma u albanskoj prestonici bilo je vidljivo prisustvo pripadnika organa reda i mira.

RepublikaFoto: ST/E. SELMANI
Vulićević i Tošić na aerodromu u Tirani

Crno-beli su nešto pre 12 časova izašli sa aerodroma koji je bio strogo obezbeđen, skoro kao kad dolaze najviši politički predstavnici u posetu.

Igrači i stručni štab su relativno brzo prošli pasošku kontrolu, a kada su se zaputili ka izlazu sačekao ih je kordon policije.

Utakmica između Skenderbega i Partizana igra se na stadionu u Elbasanu, gde uglavnom igra i nacionalni fudbalski tim Albanije, a domaćim ljubiteljima fudbala je ostao u lepom sećanju pošto je naša reprezentacija uspela da ga osvoji u prethodnom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo kada smo slavili rezultatom 2:0.

Neka i Partizan spakuje minimum dva komada, verujemo da će biti dovoljno za pobedu.

RepublikaFoto: ST/E. SELMANI

 

RepublikaFoto: ST/E. SELMANI

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading