"Sane se ne uklapa u klub, nema karakter za jednog igrača Bajerna"

Autor:

Sport

31.05.2020

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liroj Sane glavna je meta minhenskog Bajerna u letnjem prelaznom roku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Liroj Sane

Fudbaler Mančester sitija velika je želja sportskog direktora Hasana Salihamidžića, ali za sada dogovora o transferu između klubova nema.

Ipak, očekuje se da će posao biti završen po završetku sezone i izvesno je da ćemo Sanea od naredne sezone gledati u dresu bavarskog velikana.

Ne veruju ipak svi da će Sane biti pojačanje za Bajern. Nekadašnji fudbaler ovog tima Vili Sanjol uputio je žestoke kritike prema reprezentativcu Nemačke.

Sanjol tvrdi da Sane nema karakter koji bi trebalo da imaju igrači velikana iz Minhena.

 - On se ne uklapa u klub. Nema karakter kojeg imaju igrači koji igraju za Bajern. Problematičan je i nekonstantan. Imao je mnogo problema u Sitiju i reprezentaciji - rekao je Sanjol i dodao:

 - Koštaće 80 miliona evra? Ja bih radio dodao još 20 miliona i doveo Kaija Havertca - istakao je Sanjol.

Sanjol je za Bajern igrao devet godina i nastupio je u više od 250 utakmica, a jedno vreme je i s klupe predvodio bavarski klub i to nakon što je 2017. godne otkaz dobio Karlo Anćeloti.

Njegova epizoda je trajala samo osam dana nakon čega je ekipu preuzeo čuveni Jupp Heynckess, a Sagnol je otišao iz kluba i oprostio se od trenerskog posla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading