Dragan Đurić: Ilić je nova potrošena legenda!

Autor: Predrag VUKOVIĆ

Sport

01.06.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se Saša Ilić (42) pojavio u Humskoj u subotu po podne na utakmici protiv Mladosti iz Lučana (4:1), mnogi su bili iznenađeni njegovim dolaskom. Vratio se Sale u Humsku posle nekoliko meseci, a već odmah nakon toga pojavila se informacija da će postati novi potpredsednik kluba!

RepublikaFoto: Starsport
Prozivao ga, a sad će raditi zajedno... Vuletić sa Ilićem i Vazurom

Iako informacija nije ozvaničena, indirektno ju je potvrdio bivši Ilićev saigrač Milivoje Ćirković, napisavši na Fejsbuku kratku poruku Saši:

- Potpredsednik zadužen za sportska pitanja. Srećno, brate.

RepublikaFoto: Starsport
Milivoje Ćirković

Ilić, s obzirom na status, svakako zaslužuje mesto u upravi kluba.

Međutim, pre nešto više od godinu dana, kada je trebalo da postane sportski direktor, došlo je do mimoilaženja njega i aktuelne uprave.

875 utakmica za Partizan odigrao Saša Ilić

LUDNICA U KLUBU

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić kaže da je vrlo iznenađen saradnjom Ilića sa aktuelnom upravom i da veruje da je bivši kapiten stao u red sa asovima koji su vrlo brzo poneli status potrošenih legendi.

- Zbunjen sam, iskreno, ne mogu da zamislim Sašu da je postigao dogovor sa ovom upravom. Ukoliko je informacija zaista tačna, onda će se ispostaviti da će ova uprava potrošiti još jednu klupsku legendu - rekao je Đurić za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Đurić

Postavlja se pitanje da li je Iliću pametno da ulazi u celu priču, posebno u situaciji kada se dogodio napad navijača na trenera Savu Miloševića.

- Da je to samo jedan problem, ništa to nije strašno. Gore je ludnica u klubu, samo to mogu da kažem! Ne bih komentarisao ništa oko napada na Savu. Hoću da kažem, bilo je još klupskih velikana koje je aktuelno rukovodstvo oteralo iz kluba - dodao je Đurić.

RepublikaFoto: Starsport
Za fizički napad na trenera Partizana niko još uvek nije odgovarao

NAPADI VULETIĆA

Još jedna stvar bode oči. Prošle jeseni, kada je Crvena zvezda pobedila Inđiju sa 2:1, sa dva gola u finišu susreta sa bele tačke, potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je na društvenim mrežama prozvao bivše članove Partizana šta će da urade po tom pitanju.

Među ljudima koje je Vuletić prozvao je bio i Saša Ilić, koji je u to vreme bio direktor mlađih kategorija u Fudbalskom savezu Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić

- Svako pitanje: "Šta ćete učiniti" proslediću Nenadu Bjekoviću, potpredsedniku FSS, Tomislavu Karadžiću, počasnom predsedniku FSS, Saši Iliću, direktoru mlađih kategorija FSS, Momčilu Vukotiću, glavnom skautu FSS i Ljubiši Tumbakoviću, selektoru seniorske selekcije FSS - napisao je tada Vuletić.

Foto: Printscreen/Twitter/Partizanus Verus

Sada će mu se taj isti Saša Ilić, kog je napadao, pridružiti na funkciji potpredsednika.

Ovako je pričao Ilić

Saše Ilića, dakle, jedno vreme nije bilo u Humskoj, a pre izvesnog vremena je objasnio zašto nije dolazio.

- Suviše je komplikovano, ali, recimo, da ne želim da se guram i smetam i da kažu: "Evo ga ovaj, došao po fotelju." Za fotelju se nikada nisam laktao niti ću. Ne znači da se neću vratiti jednoga dana jer je to moj klub i nisam zatvorio vrata zadnjicom - rekao je Ilić za Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading