Tošić i Stojković spuštaju loptu: OČEKUJEMO MIRAN MEČ, ALI I POBEDU!

Autor:

Sport

18.10.2017

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana Zoran Tošić i Vladimir Stojković izjavili su pred put u Albaniju da očekuju normalnu atmosferu na stadionu u Elbasanu, kao i pre dve godine kada su gostovali tamo sa reprezentacijom, ali i da očekuju sličan rezultat (tada je Srbija slavila 0:2)

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Tošić: Očekujem mirnu atmosferu i našu pobedu

Ofanzivni vezista crno-belih Zoran Tošić misli da će utakmica proteći u savršenom redu i miru, kao i da se pridaje previše važnosti nefudbalskim stvarima.

- Ja ne razmišljam unapred šta može tamo da nas čeka, bio sam u Albaniji sa reprezentacijom, bila je sasvim normalna atmosfera, mirno je bilo i na terenu, bez ikakvog lošeg naboja. Ne očekujem zasita ništa posebno - rekao je Tošić i dodao:

- Neće biti puno prostora za neke greške, ovo je takmičenje gde nema praštanja, ali  ni vremena da se te greške isprave. Idemo sa tim na pameti i da probamo da odigramo dobru utakmicu i zabeležimo povoljan rezultat.

Tošić je odgovorio i na pitanje novinara šta očekuje od igranja u paru sa Sejdubom Sumom, prvi put otkako su stigli u Partizan ovog leta.

- Ovoga puta svi smo na raspolaganju, a na treneru je da nas uklopi. Sigurno je i njemu tako lakše i sve će to da izgleda mnogo ozbiljnije vremenom. Čini mi se da se ovde previše apostrofira  Suma, ili ja, ili neko treći. Svaki igrač Partizana ima svoju ulogu i važan je za klub. Tek posle nekoliko meseci, ili cele sezone možemo da podvučemo crtu i kažemo šta je bilo dobro, a šta loše. Mi igramo svi maksimalno ozbiljno i tako ćemo i nastaviti - rezimirao je Tošić.

Čuvar mreže crno-belih, Vladimir Stojković, saglasio se sa njegovim kolegom, pošto se ni on ne obazire na sve stvari koje okružuju ovaj meč, a nemaju previše dodirnih tačaka sa sportom.

- Kada smo gostovali sa reprezentacijom u Elbasanu sve je bilo napumpano, utakmica je tada bila čisto za prestiž, pošto mi nismo imali šanse da se kvalifikujemo. Sve je prošlo mirno, nema razloga za preveliku brigu. Uveren sam da možemo da uzmemo šest bodova protiv Skenderbega u naredne dve utakmice. Nemamo mi šta puno da pričamo i obećavamo pre susreta, videćemo na terenu da li zaslužujemo pobedu, ili ne. Mi imamo pozitivan stav i verujemo u sebe - izjavio je Stojković pred let za Albaniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading