"Podići ćemo pehar Kupa Srbije!"

Autor:

Sport

31.05.2020

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levi bek Crvene zvezde Milan Rodić osvojio je sa Crvenom zvezdom tri šampionske titule zaredom.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Rodić

Rodić veruje da je ekipa spremna da osvoji duplu krunu.

- Dominirali smo i ove sezone i sasvim zasluženo stigli do het-trika titula, tek trećeg u istoriji kluba što svakako nešto lepo govori o našoj generaciji. Nije lako opstati i ostati na vrhu, mnogo rada, utakmica, napora je iz nas, ali se sav taj trud isplatio- ističe Rodić.

Titula je ipak samo jedan od ciljeva.

- Sezona bi bila potpuna samo ako osvojimo i Kup. Verujem da je vreme za duplu krunu, koju svi zvezdaši dugo već čekaju. Imamo tri stepenice do cilja, prva je Inđija i potrudićemo se da meč u utorak završimo u našu korist.

Inđija je jedini tim koji je zatresao mrežu Zvezde ovog proleća.

- Borili su se žestoko tada, mi smo propustili u finišu dva zicera da dođemo do pobede. Očekujemo da će imati isti pristup i prekosutra, biće borbeni i čekaće priliku iz kontre. Teren u Inđiji je prilično oštećen, videli smo to i na njihovom meču sa Spartakom. Međutim, znamo šta nas čeka, ako želimo trofej, a to jeste naša ambicija, moramo da budemo spremni na sve- rekao je Rodić.

Crvena zvezda je na Banjici delovala fizički veoma dobro, a igrači su pokazali da dvomesečna pauza nije negativno uticala na njih.

- Radili smo savesno za vreme pandemije. Svi igrači su održali psiho-fizičku kondiciju koliko se moglo. Po povratku grupnim treninzima radilo se zaista u jakom ritmu što je doprinelo da na Banjici delujemo fizički dobro. Filozofija i zahtevi u igri na kojima insistira Dejan Stanković od svog dolaska polako dobijaju formu. Kockice se slažu, dolazi do sinhronizacije i zato verujem da ćemo iz dana u dan, iz meča u meč, biti sve bolji- rekao je fudbaler Zvezde.

Veruje Rodić u poslovicu - "Konac delo krasi".

- Bila bi sjajna stvar da posle više od deceniju na sve ove uspehe koje smo ostvarili budemo upamćeni kao generacija koja je osvojila i duplu krunu. Veliki je to motiv za nas, imamo karakter pobednika i učinićemo sve da 24. juna podignemo i pehar pobednika Kupa Srbije- ne krije optimizam Rodić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading