Aleksa Vukanović blista od sreće: Velika je čast osvojiti titulu sa Zvezdom!

Autor:

Sport

31.05.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović rekao je da je prelep osećaj i velika čast osvojiti titulu šampiona Srbije. Crveno-beli su u petak pobedili Rad sa 5:0 i tri kola pre kraja obezbedili novi trofej prvaka države, treći zaredom.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksa Vukanović je bio strelac dva gola protiv Rada

- Prelep je osećaj i velika čast ponovo osvojiti titulu u klubu kao što je Crvena zvezda. Naravno, nećemo stati na ovome, idemo dalje. Želimo da osvojimo Kup posle dugo godina, nadamo se toj duploj kruni, a verujem i da će navijači biti presrećni ako to i ostvarimo. Jedan cilj, a to je titula, smo ispunili, idemo na sledeći, veoma smo motivisani. Verujem u svoj tim jer smo dosta puta pokazali koliko zaista možemo - rekao je Aleksa Vukanović.

RepublikaFoto: Starsport

On je u petak bio dvostruki strelac.


- Svi kažu da su brojni moji golovi postignuti u Zvezdi uglavnom bili na bitnim utakmicama poput derbija i kvalifikacija. Ipak, ja na to ne gledam tako. Svaki pogodak je bitan za sebe. Trudim se da dajem golove na svakoj utakmici. Takođe, mnogo su mi draga i dva jučerašnja gola, ostaće mi u lepom sećanju jer su ipak ti golovi potvrdili 31. titulu, a nadam se da će taj broj biti mnogo veći, davao ja golove ili ne - istakao je napadač novog-starog prvaka Srbije.

On je naveo da je prezadovoljan kako je ekipa izgledala protiv Rada, u prvoj utakmici posle dva i po meseca, uz ocenu da je za kratak period napravljeno "nešto mnogo dobro".

Igrači Zvezde su titulu proslavili sa navijačima na ulicama Beograda i ispred svlačionica stadiona "Rajko Mitić".


- Predivan je osećaj kada vidite veliki broj navijača koji nisu mogli da budu na stadionu, ali su bili uz nas, osećali smo to. Malo nas je ova korona sve poremetila, ali su zvezdaši našli način da budu uz nas, zaista su fenomenalni. Hvala im što su nas u tolikom broju sinoć dočekali i nadam se da će već na sledećoj utakmici biti na tribinama jer su oni naš 12. igrač kako bi zajedno uživali i radovali se uspesima Crvene zvezde - iskren je ofanzivac crveno-belih.

Aleksa Vukanović je naveo da su sada velika očekivanja od utakmice sa Inđijom u četvrtfinalu Kupa Srbije i da veruje u prolaz dalje jer Zvezda "teži ka tome da bude najbolja i osvoji sve što može".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading