Pobuna protiv Pogbe ali ne u Junajtedovoj svlačionici

Autor:

Sport

30.05.2020

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Pogba će teško u Real Madrid, čak i ako bi Junajted pristao na posao u kome bi neko od igrača, Rodrigez ili čak Odegard krenuo u suprotnom pravcu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Problem je, kao i u Juventusu plata, naime, Pogba bi morao da se odrekne 17 miliona evra koje prima trenutno i da smanji platu na za najmanje pet ili šest miliona.

Svlačionica Reala je uzburkana, jasno, glavni je Ramos kome ističe ugovor naredne sezone i klub ne pokazuje za sada nameru da produži, priča se da mu je rečeno, da može da ostane eventualno još sezonu posle sledećeg leta i to za mnogo manji novac nego što sada ima.


Real želi da smanji izdvajanja za plate, kao i ostali vrhunski klubovi, 10% su primanja već smanjena zbog pandemije, ali to nije dovoljno jer se očeku veliki gubici, priča se o sumi od oko 300 miliona evra, ako do zime Real bude igrao bez navijača. Nova smanjenja plata će slediti, Kazemiro je potpisao novi ugovor, ali nije dobio povišicu i u svlačionici je navodno rečeno Zidanu od strane onih najiskusnijih da igrači ne prihvataju da dođe Pogba i da mu klub ponudi veliku platu, dok se oni odriču novca.

Real je pozajmio oko 575 miliona evra, ali će ih plaćati 30 godina kako bi rekonstruisali Bernabeu, no, nisu uspeli da nađu sponzora za ime novog stadiona, iako su radovi sada ubrzani, jer se ne igraju mečevi, i nastavak šampionata će "Los Blankosi" igrati na malom stadionu "Di Stefano", unutar svog trening centra.

Jedini igrač zbog koga se navodno igrači ne bi bunili da stigne i dobije veliku platu je Mbape, ali taj transfer nije moguć ovo leto. Ništa od ovoga nije upereno protiv Zidana, već protiv Pereza koga većina fudbalera ne voli, ali predsednik se pita i on donosi odluke, prenose mediji. 


Veliko opterećenje je plata Bejla, koji je spreman da sedi dve godine na klupi do kraja ugovora i da prima ogroman novac, Rodrigez želi da ode, on ima 8.5 miliona neto, ali je problem što to Atletiko ne može da mu plaća, Kolumbijac hoće u redove gradskog rivala.

Mediji pretpostavljaju da sve kreće od Ramosa koji je lider svlačionice i koji je nezadovoljan činjenicom da klub neće da mu produži ugovor na tri sezone koliko je tražio, a naročito što ne želi da ga plaća 11 miliona po sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading