Marko Grujić otvorio dušu: Želim da budem prvotimac Liverpula!

Autor:

Sport

29.05.2020

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Grujić je bio jedan od junaka remija svoje Herte protiv Lajpciga u duelu Bundeslige. Postigao je prvi gol, a sve je to dobro ispraćeno od strane navijača Liverpula i što je još bitnije, od strane uprave kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Grujić

- Uglavnom sam u kontaktu sa Džulijanom Vardom (čovekom odgovornim za partnerstva u sklopu pozajmica igrača) i on je govorio sa mnom o treningu, o vežbama koje treba da radim kući i sada pričamo pre i posle utakmice o tome šta treba da popravim - rekao je Marko Grujić.

- Naravno da mi to mnogo znači, ja sam i dalje fudbaler Liverpula i to želim da budem, jednog dana i prvotimac. Za mene je i dalje san da igram za taj klub i zato smo u kontaktu - iskren je mladi vezista.

Srbin  je veoma srećan i što će ekipa Liverpula konačno podići trofej namenjen pobedniku Premijer lige.

- Momci su bili neverovatni ove sezone i zaslužili su da osvoje Premijer ligu. Nadamo se da ćemo uskoro videti Henda kako podiže trofej Premijer lige - zaključio je bivši fudbaler Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading