Nemaju pojma: Još jedan kiks Šalkea, Nastasić i drugovi se ponovo izblamirali!

Autor:

Sport

27.05.2020

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Šalkea još jednom su razočarali svoje navijače, pošto nisu uspeli da osvoje tri boda ni na gostovanju kod "davljenika", ekipe Fortune iz Dizeldorfa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Šalkea

Klub za koji nastupa naš Matija Nastastić je poražen sa 2:1 u 28. kolu Bundeslige.

Nakon prvog poluvremena u kojem nije bilo golova, gosti su poveli preko Mekenija u 52. minutu. Radost Šalkea nije dugo trajala, pošto je posle petnaestak minuta na semaforu pisalo 2:1. Prvo je Henings u 63. izjednačio, da bi Karaman, koji se pritom poslužio rukama u petercu protivnika, u 68. doneo trijumf svojoj ekipi.

Fortuna se ovom pobedom dodatno udaljila od ekipa koje se nalaze u opasnoj zoni. Sa druge strane, Šalke nije ni posle pet i po meseci uspeo da stigne do trijumfa, pa je dodatno nazadovao i sad je 9. na tabeli.

Zanimljivo je bilo i u Hofenhajmu, gde su domaći savladali Keln sa 3:1, uz po jedan crveni karton na obe strane.

Baumgartner je doneo prednost svojoj ekipi u 11. minutu, da bi već u 26. Bornau zaradio isključenje kod gostiju. Na startu drugog dela, domaći ponovo preko Baumgartnera stižu do gola, da bi isti igrač bio i asistent kod trećeg. Egzekutor je ovoga puta bio Cuber.

Nakon crvenog kartona za Hubnera, počasni gol za Keln postigao je Kajnc u 60. minutu. Gosti su mogli do još jednog, ali je Ut u 77. promašio penal.

U Berlinu su remizirali Union i Majnc, 1:1.

Čitav meč je odigrao za domaće naš Neven Subotić, a sve zanimljive stvari dogodile su se u prvom poluvremenu. Gosti su prvi do prednosti došli u 13. minutu, da bi u 33. bilo ponovo nerešeno, nakon gola Ingvartsena. U finišu prvog dela Andrič je isključen, a do kraja nije bilo promene rezultata.

Jedini meč bez golova odigrali su Augzburg i Paderborn.

Domaći su ostali 12. na tabeli, dok su gosti zakucani na dnu, na poslednjem mestu sa samo 19 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading