Trener crno - belih ima problema s "Grobarima": Savu tukao navijač, zato beži iz Partizana

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloševića ispred stadiona izudarao huligan, sa kojim je sukob započeo u februaru kad su pristalice kluba iz Humske postrojile igrače u Zemunelu

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Trenera Partizana Savu Miloševića (46) ispred stadiona u Humskoj pretukao je jedan od navijača crno-belih, saznaje Srpski telegraf! Do sukoba je došlo tako što je navijač zamerio Miloševiću što je previše galamio, na šta je Savo drsko reagovao. Na kraju je Savo u tuči izvukao deblji kraj, potvrđeno je našem listu iz više nezavisnih izvora.

Ovo je glavni razlog zbog kog je strateg "parnog valjka" odlučio da napusti voljeni klub i posao potraži van granica Srbije. Tako je interesovanje Aston Vile došlo kao neka vrsta prirodnog puta, s obzirom na to da je kao igrač baš iz Partizana otišao u klub iz Birmingema i tamo proveo tri sezone. Sam Milošević priznao je da bi voleo da radi na Ostrvu.

13 meseci vodi Milošević crno-bele

VELIKE AMBICIJE

- Ne bežim od toga, uvek imam najveće ambicije, nema potrebe biti skroman. Mora da postoji sled, da se zasluži, uradi dosta toga. To je proces, ne može preko noći. Ne žurim nigde - rekao je Milošević posle gostovanja Mančester junajtedu u Ligi Evrope.

Savin proces očigledno su ubrzali problemi sa navijačima, a sve se zakuvalo još 25. februara kada su "grobari" upali u Zemunel i postrojili fudbalere Partizana. Bilo je to posle teško izvojevanog remija protiv TSC u Superligi (1:1), a navijači su svojim ljubimcima zamerili na tome što imaju smešne izgovore za loše rezultate.

 - Našu podršku će imati, ali hoćemo da ginu za sveti grb koji nose na grudima, a ne da igraju kao babe i traže izgovore. Dosta nam je izgovora o lošim terenima i izjavama "zadovoljni smo nerešenim rezultatom." Nećemo da čujemo više takve komentare - stajalo je u objavi grupe South Side - Južna strana na Fejsbuku.

Milošević bez komentara

Trener Partizana Savo Milošević već nekoliko dana nije se javljao na pozive novinara Srpskog telegrafa kako bi prokomentarisao saznanje našeg lista. Komentar na ovu temu nisu imali ni članovi rukovodstva crno-belih na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom

IZVINJAVAO SE

Tada je Milošević imao prvobitan sukob sa navijačem, koji ga je kasnije izudarao ispred stadiona.

- Nezadovoljni navijači su došli na trening kako bi igračima poručili šta misle. Milošević je jednog od njih upitao ko su oni, šta rade na terenu i ko ih je pustio da uđu na trening. Navijač je objasnio Miloševiću da ne sme tako da mu se obraća. Incident je sprečen jer su reagovali članovi uprave i Milošević se tada čak izvinio navijaču zbog burne reakcije - navodi izvor našeg lista iz Humske.

Međutim, to sve nije bilo dovoljno, pa se Savo kasnije ponovo našao u klinču sa istim navijačem. Samo što su posledice bile daleko veće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

28.05.2020 05:55

Grozno je ako je dobio šamar, ali da treba da ide iz Partizaba, treba, jer Partizan skoro nije imao ovako loše rezultate. I vi novinari ga podržavate i veštački ga "držite" na klupi Partizana, a to jedino Zvezdi odgovara u ovom trenuku,