Volsfburg ponizio Lever, Kostić asistent u ludom remiju Ajntrahta!

Autor:

Sport

26.05.2020

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponedeljak je bio pun uzbuđena u Bundesligi.

Filip Kostić

Bitka za Ligu šampiona se prilično rasplamsava, a tome je doprinela i ubedljiva pobeda Volfsburga na gostovanju Bajeru u Leverkuzenu.

Oni su odigrali odličnu utakmicu i rezultatom 4:1 prosto pregazili "Farmaceute" koji sada imaju 53 boda, koliko i Borusija Menhengladbah samo su na poziciji 5 koja ne vodi u Ligu šampiona.

Sve je počelo pogotkom Marina Pongračića u 43. minutu, koji je Volfsburgu doneo vođstvo od 1:0 i na tom golu su nastavili da grade put ka svojoj novoj pobedi.

Domaći tim je dao sve od sebe u nastavku pokušavši da stigne do izjednačujućeg pogotka, ali u tome nisu bili previše uspešni pošto je Volfsburg preko Arnolda (iz slobodnog udarca) uvećao svoju prednost.

Za visokiih 3:0 pobrinuo se Renato Štefen u 67. minutu, samo 3 posle Arnoldovog gola i tada je svima bilo jasno ko će odneti 3 boda sa ove utakmice, ali to nije bilo sve što su gosti imali da kažu.

Nisu se fudbaleri Bajer Leverkuzena ni oporavili od šoka trećeg gola, a Volfsburg je stigao da po četvrti put zatrese mrežu.

Ovoga puta, strelac je bio Pogrančić i to je bio njegov drugi pogodak na meču, kojim je "zacementirao" pobedu momaka u zelenim dresovima, a Baumgartlinger se u 85. minutu pobrinuo da i Leverkuzen postigne neki gol.

Što se tiče Verdera iz Bremena i duela sa Borusijom Menhengladbah tu golova nije bilo, ali su zato bili vrlo raspoloženi članovi Ajntrahta iz Frankfurta, kao i Frajburga.

Na tom meču smo videli pravu ludnicu i šest golova, ali pobednika nije bilo.

U prvih dvadesetak minuta nije bilo previše haosa, da bi Grifo u 28. minutu doveo Frajburg do vođstva.

Samo sedam minuta kasnije, Frankfurt je odgovorio preko Silve i sa tim nerešenim rezultatom su dve ekipe i otišle u svlačionice.

o povratku na teren, Frajburg je bio raspoloženija ekipa i preko Nilsa Petersena i Lukasa Holera za dva minuta postiže dva gola i stiže do jako lepe prednosti od 3:1.

Potom je sve zakuvao Daiči Kamada, kada je u 79. minutu uspeo da smanji na 3:2 i navijači Frankfurta dobili su tračak nade da ipak mogu da izađu neporaženi iz ovog duela.

Njihove želje su ubrzo postale stvarnost, pošto je Timoti Čendler svega tri minuta kasnije zatresao mrežu Frajburga na asistenciju Filipa Kostića i doneo izjednačenje i veliku radost domaće ekipe.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading