Bivši fudbaleri Borca prete protestima!

Autor: Tanjug

Sport

26.05.2020

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa od 25 bivših fudbalera Borca iz Čačka zatražila je od grada, kao finansijera, isplatu dugovanja u roku od 10 dana ili će u protivnom ispred gradske opštine organizovati protest.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Borac iz Čačka je prošle godine istupio iz Prve lige za ovu sezonu, a sadašnja registracija kluba, preko FK Provo, kako navode oštećeni fudbaleri, urađena je uz prećutnu podršku Grada, sa jasnom namerom da im se ne isplate pošteno zarađene plate.

- Ako grad Čačak ne bude ispoštovao naš zahtev, ne pozovu nas na dogovor i ne ponude rešenje u roku od 10 dana, mi ćemo se okupiti ispred gradske opštine gde ćemo za početak detaljno obavestiti javnost o svim detaljima vezanim za FK Borac, nakon čega ćemo započeti protest kakav nije još zabeležen u fudbalskom svetu- piše u saopštenju.


Fudbaleri su, takođe poručili, da su oni sportisti i da se ne bave politikom, nego samo žele novac koji su pošteno zaradili i zbog čega su sada njihove porodice na ivici egzistencije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading