Krosu se ne ide iz Madrida!

Autor:

Sport

24.05.2020

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Kros ima ugovor sa Realom do 2023. godine i kako stvari stoje nemački vezista planira da ostane u madridskom klubu do tada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Toni Kros

Na isteku prošle veoma loše sezone sa Realom, Toni Kros je produžio ugovor do 2023. godine. Iako ima nesuglasica sa Zinedinom Zidanom i iako navijači ne gledaju sasvim blagonaklono na Tonija zbog jednog sastanka sa Pepom Gvardiolom, ovaj nemački vezista ne planira da menja sredinu.

- Toniju je prijatno u Realu. Ostaće tu. Odlazak u Kinu ili Sjedinjene Države nije u njegovom stilu - rekao je čovek blizak Toniju Krosu za As.

Nedavno je istu poruku imao i Tonijev Brat Feliks. Jasno je da Kros ne planira da ide u neku egzotičnu ligu u kojoj bi imao veću zaradu, a mogao bi potencijalno da ode u Bajern ili da ceo ugovor igra za Real.

U aktuelnoj sezoni Kros je igrao na 33 meča, postigao je pet golova i imao je devet asistencija u mečevima Reala u svim takmičenjima ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading