Prodao medalju sa SP-a da bi kupio kokain: Trajala je dva dana

Autor:

Sport

24.05.2020

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Sao Paola Flavio Donizete otkrio je kako je završio u paklu droge i šta je sve radio da bi imao da zadovolji zavisnost. Rekao je kako je prodao najvredniju stvar koju je imao - medalju sa Svetskog klupskog prvenstva protiv Liverpula 2005.

RepublikaFoto: youtube.com/Record TV Europa
Flavio Donizete

 - Prodao sam je da bih kupio drogu - rekao je za Globoesporte.

- Kada sam je prodao, dobio sam novac i većinu toga spiskao sam na kokain. Sve sam potrošio za dva dana. Što sam više novca imao, to sam hteo više.

Kao tinejdžer probio se kvalitetom do prvog tima Sao Paola i već u svojoj drugoj seniorskoj sezoni doživeo najveće uspehe u istoriji kluba sa Morumbija.

- Nakon što sam se navukao, izgubio sam sve. U početku sam bio umeren, ali kokain mi je postajao sve bitniji u životu. Sve dok nije postao najbitniji. Tada sam počeo da gubim, sav novac koji bih imao davao sam za drogu. Jutro, podne ili veče, morao sam da budem pod uticajem - rekao je.

Imao je nešto manju ulogu kada je Sao Paolo te godine bio prvak i osvojio Kopa Libertadores. Najveći uspeh stigao je kada je na Svetskom klupskom prvenstvu pao Liverpul.

- Prijatelji bi mi govorili - šmrči! A ja bih ušmrkao i uticaj alkohola poništavao je efekat. Govori bih sebi:  - Danas mogu da pijem kad hoću, kokain će to sve rešiti.

- Nikad nisam bio kod kuće. Nekad je bilo perioda kada ne bi prošao jedan dan, a da nisam bio drogiran - priznao je Donizete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading