(VIDEO) Srbin na korak od sna: U petak debitovao za Hertu, sada ga juri Barsa!

Autor: sportske.net

Sport

24.05.2020

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler srpskog porekla Lazar Samardžić je u petak debitovao za Hertu u Bundesligi, a danas ga povezuju sa evropskim velikanima, a trku trenutno vodi Barselona!

RepublikaFoto: youtube.com/miroP10 - The Best Young Football Talents
Lazar Samardžić

U pitanju je momak rođen 24. februara 2002. godine, Lazar je igrao za sve mlađe kategorije nemačke reprezentacije, i to ni manje ni više sa "desetkom" na leđima, jer mu je upravo to i prirodna pozicija.

U pitanju je centralni vezni fudbaler, ofanzivnih karakteristika, trenutno procenjen na tek 450.000 evra, po specijalizovanom portalu Transfer market.

Ono što je najvažnije, Lazar Samardžić još uvek nije debitovao za A selekciju "pancera", tako da pravno gledano, FS Srbije još uvek može da ga preotme, mada je tako nešto teško ostvarivo, jer je proveo čitav život u Berlinu, prošao je školu Herte, a sa našom zemljom povezuju ga koreni i ime i prezime.

Kada ovako nešto plasira pouzdani Đanluka Di Marcio, onda to zaista nosi neku težinu. U današnjem članku o Lazaru, Di Marcio otkriva da je Milan pomno pratio njegove igre i da je Paolo Maldini imao veliku želju da ga odvede na San Siro, pre nego što je nedavno otpušten sa funkcije direktora.


Međutim, Samardžića, kome u Nemačkoj tepaju "Laki", otkriva takođe Di Marcio, prate još tri velikana - Juventus, Atletiko Madrid i Barselona, a upravo poslednji vodi u trci za njegov potpis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading