Prvi zaraženi u Seriji A otkrio nakon oporavka: Sve je počeo sa strahom

Autor:

Sport

23.05.2020

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač Juventusa Danijele Rugani osvrnuo se na "čudan mesec" iza njega, a koji je proveo tako što je bolovao od koronavirusa.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Daniele Rugani

Rugani je bio prvi fudbaler u Seriji A koji je na koronavirus testiran kao pozitivan, a u međuvremenu se potpuno oporavio.

 - Jako se dobro osećam. Iza mene je čudan mesec, ali važno je da sam sada dobro, smatram da sam imao sreće - rekao je Rugani za Sky Sport Italia pa dodao:

 - Sve je počelo sa strahom koji sam osetio kad sam čuo vesti. Bilo me je strah da sam zarazio partnerku koja je trudna, odmah sam otišao u samoizolaciju. Moram da se zahvalim lekarima koji su bili jako profesionalni.

Ovaj 26-godišnjak izjavio je i da je spreman da pomogne Juventusu u utakmicama koje dolaze kako bi do kraja sezone ostvario što je potrebno za osvajanje titule. 

 - Gledao sam Bundesligu, jako je čudno videti prazne stadione i igrače koji na klupama sede poštujući razmak, ali to je jedino ispravno što se moglo učiniti - rekao je Rugani pa dodao:

 - Moj cilj je uvek dati maksimum za tim. Kad ponovo krenemo sa fudbalom, ako krenemo, utakmice će biti u gustom rasporedu i svi moramo da budemo spremni da odgovorimo na te zahteve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading