Trener Barselone otvorio karte: Povratak Nejmara, odlazak Rakitića?

Autor:

Sport

23.05.2020

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni trener Barselone Kike Setijen govorio je o potencijalnom povratku brazilske senzacije Nejmara na "Kamp Nou" i istakao kako bi bio veoma rad da vodi tim u kojem nastupa najskuplji igrač sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kike Setijen

Nejmar je iz Barselone otišao u Pari Sen Žermen 2017. godine za rekordno obeštećenje od 222 miliona evra, a to je i danas najskuplji transfer u istoriji fudbala.

- Voleo bih da Nejmar igra za mene, on je fudbaler svetske klase. Iskren da budem, san mi se ostvario kada sam postao trener Leu Mesiju, ali bi me oduševila činjenica da u timu imam i Nejmara- izjavio je Kike Setijen, čiji klub se neprestano dovodi u vezu sa Lautarom Martinesom, napadačem milanskog Intera.

- Lautaro je jedan od možda petorice igrača koji može da odradi u napadu ono što nama treba. Što se tiče Ivana Rakitića, znam da mediji mnogo pišu o njegovoj budućnosti, ali on je u mojim planovima i toga je svestan- dodao je španski stručnjak.

U trenutku prekida šampionata Španije, Barselona je lider La Lige sa 58 bodova, dva više od Reala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading