Terzić sprema ugovor Zvezdinom spasiocu: BLANKO UGOVOR ZA MILOJEVIĆA!

Autor:

Sport

17.10.2017

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević preporodio je ekipu iz Ljutice Bogdana ove sezone, i uz veliki broj novih fudbalera koji su stigli među crveno-bele uspeo da napravi ekipu kadru da se suprotstavi svakome u Evropi. Ovakvi rezultati oduševili su i direktora Terzića, koji je spreman da Zvezdinom Klarku Kentu ponudi blanko ugovor!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milojević opravdao poverenje uprave kluba, čak i nadmašio očekivanja

- Nikada neću da zaboravim kako je fudbalerima pred ključni meč sa Krasnodarom rekao: 'Podavićemo ih'. Iskreno je to rekao. I mi smo ih prebili i nadtrčali - podseća Zvezdan Terzić na jedan od detalja koji ga je posebno kupio.

Zvezda je taj meč dobila sa 2:1, plasirala se u Ligu Evrope, gde i dalje blista, a šlag na tortu biće predstojeći dvomeč sa londonskim Arsenalom.

Bez obzira na ishod tih mečeva, Zvezdin šef struke već ima ponudu iz snova za novi ugovor sa crveno-belima.

- Milojević ima blanko ugovor na stolu. Samo neka upiše. Niko nije očekivao da će Zvezda igrati tako odvažno sa svim protivnicima. Šef je taj koji daje energiju i to samopouzdanje prenosi na igrače - naglašava Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading