Neuništivi Siniša Mihajlović: Moji igrači me nekad ljute – slobodni su da rade šta ja želim!

Autor:

Sport

22.05.2020

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović govorio je kako mu je u Bolonji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

- Najveće zadovoljstvo mi je što sam sprečio da Bolonja ispadne. Ni najveći optimisti nisu verovali. Ne zaboravljam što sam se vratio. Ne volim da imam dugove i hteo sam da završim posao. Da vratim naklonost svih navijača - rekao je Siniša Mihajlović, a prenosi Gazeta delo sport.

Možda i najveća snaga ekipe je snažan odnos igrača i Mihajlovića, posebno ojačan zbog bolesti Srbina.

- U šali govorim da su moji igrači slobodni da rade šta ja želim. Imam lep odnos sa njima, ponekad me naljute jer svi moraju da budu dobri. I ja sam sa 22 godine pravio greške, one se mogu napraviti, ali moraju da se isprave i slušaju stariji. Kao kada slušaš oca ili starijeg brata - istakao je srpski trener.

- Morate biti iskreni i odani. To je najbolji način da vas poštuju. Ako vas ne poštuju, to postoje problem - govori Miha.

On je napravio roditeljsku paralelu.

- Najvažnije je šta vam kažu roditelji. Oni uvek žele dobro vama, nikada vas neće odvesti na pogrešan put. Isto tako i u fudbalu mora da se sluša trener - zaključio je 51-godišnji stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading