Pavlović zasijao, pa poručio: Ovo je dobar znak za početak sezone!

Autor:

Sport

22.05.2020

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljski meč između Partizana i Zemuna obeležio je Lazar Pavlović. On je odigrao prvih 45 minuta generalne proble crno-belih, a uspeo je da zabeleži po gol i asistenciju.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Pavlović

Kod njegovog pogotka, dodavač je bio Lazar Marković.

- Asistirao mi je petom, ja natrčao i i iz prve pogodio lepo. Ovo je dobar znak za početak sezone. Spremamo se za početak sezone, imali smo dosta teških nedelja. Dve nedelje smo radili teretanu. Danas smo dobro stajali, igrali, sve je bilo dobro. Treba da poradimo na nekim greškama i mislim da ćemo biti potpuno spremni za sledeću nedelju- rekao je Pavlović.

Pored njega, na terenu su bili takođe polaznici Partizanove škole, Nikola Štulić i Denis Stojković.

- Sa Džonijem sam igrao dosta u kadetima i omladincima. Zaista se radi o vrhunskom igraču. Denisa ne poznajem, ali vidi se da ima kvalitet. Na treninzima i kada smo igrali između sebe pokazao je kvalitet. Ima odličan šut, treba samo ovako da nastavi- dodao je on.

Lazarov cimer i prezimenjak Strahinja napušta crno-bele uskoro i odlazi u Monako.

- Do 1. jula je sa nama. Moramo da mu ispraćaj napravimo kako dolikuje. Mi smo najbolji drugari, cimeri, mnogo će mi nedostajati- istakao je Pavlović.

Partizan sezonu nastavlja 30. maja, utakmicom protiv lučanske Mladosti u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading