Munjevita akcija: Detalji krađe luksuzne "mašine" Ivice Dragutinovića!

Autor: informer.rs

Sport

22.05.2020

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem fudbalskom reprezentativcu Ivici Dragutinoviću ukreden je skupocen auto čija se vrednost procanjuje na preko 100.000 evra, a detalji munjevite krađe isplivali su u javnost.

RepublikaFoto: Republika/ST/V. LUKIĆ
Ivica Dragutinović

Bivšem fudbaleru Srbije ukraden je automobil iz vulkanizerske radnje "Danko" na Batajničkom putu, a lopovi su očigledno imali dosta iskustva kada su ovakve krađe u pitanju.

Skupocena mašina nestala je za 60 sekundi! 

Dragutinoviću je ukraden auto Range Rover Evoque koji je registrovan na strane tablice, a čija se vrednost procenjuje na preko 100.000 evra. 

Taj auto je u servis dovezen još u martu, ali je zbog pandemije korona virusa on prestao da radi i auto je ostao, piše "Informer". On je nestao 18. maja, oko dva sata izjutra, kada su dvojica muškaraca prišla vozilu pešice.

Dok je jedan čuvao stražu, drugi je za šezdesetak sekundi obio auto, ušao unutra, i odvezao se. Njegov saučesnik se pešice udaljio i potom otišao drugim automobilom, a krađa je prijavljena od strane vlasnika servisa.

Podsetimo, Dragutinović je i vlasnik čuvenog Bentlija, koji je presekao kolonu predsednika Aleksandra Vučića svojevremeno 2017. godine, a kojim su upravljala lica sa debelim kriminalnim dosijeom i povezani su sa tržištem narkotika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading