"Monako u meni vidi važnog igrača!"

Autor:

Sport

21.05.2020

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahinja Pavlović uskoro završava misiju u Partizanu. Mladi defanzivac ima obavezu da završi sezonu u crno-belom dresu, a potom će se otisnuti put Kneževine i započeće svoju karijeru u Monaku.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Mladi reprezentativac Srbije je u razgovoru za Sportski žurnal istakao da se raduje prelasku u Monako. Takođe je naglasio da u vezi sa njim ništa nije prepušteno slučaju, jer je tokom prethodnih šest meseci bio u stalnom kontaktu sa mentorom.

– Po potpisivanju ugovora i šestomesečnoj pozajmici u Partizan, dobio sam mentora u redovnom smo kontaktu. Prate rad i napredak. Radujem se izazovu, najveća želja mi je da igram i napredujem kroz veliku minutažu. To mi je bio i prioritet pri izboru kluba. Monako je u meni video važnog igrača – velika čast, istovremeno – srećan sam što ću da igram za klub poznat po pružanju šanse mladim igračima… u jakoj ligi- rekao je Pavlović za "Sportski žurnal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading