KAKAV OTAC, TAKAV SIN: Hoćemo opet MUK U LONDONU!

Autor:

Sport

17.10.2017

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A u Londonu muk! Dušan Savić zavio je Arsenal u crno pre 39 godina, kada je golom na Hajberiju doneo Crvenoj zvezdi remi od 1:1, koji je posle beogradskih 1:0 bio dovoljan za prolaz u četvrtfinale UEFA kupa.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mali Vujadin pošao je stopama svog oca, Duleta Savića

U četvrtak (19.00) isti rivali odmeriće snage u 3. kolu ovogodišnje Lige Evrope, a "delije" priželjkuju pobedu, koja bi ih dovela na korak do šesnaestine finala. Uverena da će se istorija ponoviti je i Marina Rajević Savić, Duletova supruga i majka Vujadina Savića, aktuelnog prvotimca Zvezde.

Ako savlada "tobdžije", Zvezda će doći na korak do šesnaestine finala Lige Evrope

- Mali Vujadin u naručju oca Dušana. Ko bi sanjao da će taj dečak 19. oktobra 2017. pokušati da sruši Arsenal kao što je to učinio njegov otac 6. decembra 1978. na Hajberiju - napisala je ponosna gospođa Savić.

Štoper crveno-belih počeo je nedavno da vozi očev automobil "spolja jaguar, a ispod buba", već je doživeo da mu skandira puna Marakana, a ako i golom "tobdžijama" nasledi oca - nema sumnje da će i on jednog dana ući u legendu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading