Čeferin: Publika se vraća!

Autor: Predrag VUKOVIĆ

Sport

20.05.2020

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina šampionata u Evropi završiće se na terenu, očekuje predsednik UEFA Aleksander Čeferin. Slovenac prognozira da će se čak i navijači uskoro vratiti na tribine, u šta niko nije mogao da veruje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksander Čeferin

- Ako koronavirus nastavi da slabi, evropski kupovi će se završiti u avgustu. Ko neće da završi sezonu, ne mora, ali će morati da igra kvalifikacije za evropska takmičenja. Što se navijača tiče, pratimo preporuke vlasti, ali ako mene pitate, uveren sam da će nam se jako brzo vratiti stari dobri fudbal sa publikom - rekao je Aleksander Čeferin, a onda se osvrnuo i na slučajeve Liona i PSŽ, koji imaju probleme da igraju kod kuće:

- Ne vidim zašto im vlasti ne bi dale da igraju pred praznim tribinama. Ako prođu iz runde u rundu, moraju da igraju u Francuskoj, a ako ne mogu da ispune uslove, igraće u neutralnoj zemlji - zaključio je Slovenac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading