Mladi plejmejker crveno - belih jedva čeka meč sa Radom: Uželeo sam se fudbala

Autor:

Sport

20.05.2020

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolećno otkriće Dejana Stankovića svakako je bio mladi Veljko Nikolić. Talentovani igrač je pred sobom imao težak zadatak da zameni bivšeg kapitena Marka Marina i pokazao je raskošan potencijal dokazavši se na svim utakmicama koje je startovao na poziciji "desetke".

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Veljko Nikolić


Crveno-beli će 29. maja na Banjici gostovati Radu u 27. kolu, kada će imati priliku da osvoje šampionsku titulu.

- Jedva čekam meč sa Radom. Mnogo sam se uželeo i Marakane i fudbala i takmičarskog nadmetanja. Bez obzira što smo vrlo blizu osvajanja titule, hoćemo da pobedimo sve utakmice do kraja i da na pravi način demonstriramo koliko smo se uželeli fudbala. Tu je i Kup koji želimo da osvojimo, tako da imamo mnogo posla, ali smo spremni za sve izazove koji nas očekuju u narednom periodu - rekao je Nikolić za klupski sajt.


Osvrnuo se i na protivnika u Kupu Srbije, gde će u četvrfinalu izabranici Dejana Stankovića gostuju Inđiji.

 - Vrlo neugodan protivnik, pogotovo kada su domaćini. Teren im je uzan i kratak i u prvenstvu nam je bilo teško da nametnemo svoju igru, već smo kroz meč morali da se prilagođavamo. Mislim da ćemo se dobro spremiti za taj susret i da ćemo trijumfovati, iako smatram da neće biti lako - smatra Nikolić.

Uželeo se Nikolić svega vezanog za fudbal, a najviše su mu nedostajali "mlađi" saigrači.

- Ako bih morao da izdvojim one koji su mi najviše nedostajali, to su Njegoš, Gavra i Konatar. Međutim, stvarno sam srećan što smo se vratili grupnim treninzima, to je znak da virus prolazi i da smo uspeli da preguramo najteži period.

Iako će se sezona završiti bez prisustva publike, uveren je Nikolić da će navijači biti uz njih.

- Navijači neće biti na tribinama, ali sam siguran da će nas podržavati putem malih ekrana. Verujem da ćemo proslaviti titulu na pravi način, čim se ukaže prilika za to, a da će do tad biti uz nas koliko god okolnosti dozvoljavaju - zaključuje Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading