"Ekipa nije želela Ozila za kapitena"

Autor:

Sport

17.05.2020

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Arsenala Unaj Emeri rekao je da je tokom svog boravka u klubu kritikovao stav i posvećenost fudbalera Mesuta Ozila i dodao da ekipa nije želela da on bude kapiten.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesut Ozil

Emeri je dobio otkaz u novembru, posle najlošijeg niza kluba od 1992. godine. Privremeno ga je zamenio Fredi Ljungberg, a zatim je ekipu preuzeo Mikel Arteta.

Za vreme Emerijevog boravka u Arsenalu Ozil je bio nezadovoljan pošto je od prvih 10 u sezoni odigrao samo jednu premijerligašku utakmicu. Emeri je rekao da se trudio da pomogne nemačkom fudbaleru.

- Takođe i on bi trebalo da bude samokritičan, da razmotri svoj stav i posvećenost. Pokušao sam sve što sam mogao da pomognem Ozilu. Uvek sam bio pozitivan, želeo sam da igra. Na pripremama sam mu rekao da želim da mu pomognem da bude najbolji Ozil. Želeo sam da aktivno učestvuje i da bude posvećen. Poštovao sam ga i mislio da može da pomogne - rekao je Emeri za Gardijan, preneo je Skaj.

- Mogao je da bude kapiten, ali ekipa to nije želela. To nisam ja odlučio, tako su odlučili igrači. Kapiteni su oni koji moraju da brane klub, trenera, saigrače - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading