Salah imao ponudu Reala, ali je rekao NE

Autor:

Sport

17.05.2020

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah imao je na stolu ponudu Real Madrida, ali je Egipćanin samo želeo da ostane na "Enfildu"

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah

Nekadašnji pomoćnik Ektora Kupera u stručnom štabu selekcije Egipta Hani Ramzi otkrio je da je Salah imao ponudu Reala posle finala Lige šampiona, u kojem su se upravo sastali Real i Liverpul a sa kojeg je krilni napadač izašao zbog povrede u duelu sa Serhijom Ramosom.

- Pred Svetsko prvenstvo imali smo trening kamp u Švajcarskoj. Pričao sam sa Salahom i rekao mi je da je imao sjajnu ponudu Reala. To je podelio sa mnom i Kuperom, ali je na kraju odlučio da ostane, jer mu prija u Liverpulu - rekao je Ramzi.

Te godine Real je pobedio u finalu 3:1, ali Salah i Liverpul godinu dana kasnije dokopali su se evropskog trona. Ove sezone na pragu su osvajanja Premijer lige s obzirom da imaju 25 bodova više od Mančester Sitija.

Salah je u Liverpulu na 144 utakmice postigao 91 gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading