Verder u problemu pred početak Bundeslige

Autor:

Sport

16.05.2020

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dvomesečne pauze Nemci ovog vikenda kreću sa takmičenjem, a Bundesligu otvoriće veliki derbi između Borusije Dortmund i Šalkea koji počinje danas od 15.30 sati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Verdera

Ipak, jedan od klubova se pred sam početak takmičenja našao u problemu. Mediji u Nemačkoj objavili su da se radi o Verderu iz Bremena koji će u ponedeljak na meču protiv Bajera morati da bude lišen usluga Klaudija Pizara.

Iako je ovaj iskusni fudbaler u dva navrata bio negativan na koronavirus, u saradnji sa lokalnim zdravstvenim vlastima donesena je odluka da ga smeste u karantin zbog toga što je neko iz njegovog okruženja dobio pozitivan test.

- Kao rezultat toga, naša ekipa i naše osoblje nisu izloženi nikakvom riziku. To pokazuje da medicinski protokol deluje i da se zaraženi pojedinci mogu rano prepoznati kako bi se mogle sprovesti potrebne mere - rekao je sportski direktor Verdera Frank Bauman u saopštenju.

Verder se u prvenstvu Nemačke nalazi na pretposlednjem mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading