Agent kapitena Ajaksa otkrio: Dušan Tadić je imao ponude tri italijanska velikana!

Autor:

Sport

15.05.2020

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije i kapiten holandskog Ajaksa iz Amsterdama Dušan Tadić bio je na meti italijanskih velikana, potvrdio je njegov menadžer Miloš Malenović.

Dušan Tadić

Bio je na radaru Intera i Milana, ali i šampiona Juventusa. Ipak je odlučio da produži ugovor sa Ajaksom po kojem bi u Amsterdamu ostao do 2026. godine.

- Postojalo je veliko interesovanje za Dušana. Imali smo konkretnu ponudu iz Italije, ali ostale detalje ne mogu da otkrijem. Tadić je kapiten Ajaksa i ima ugovor do 2026. godine - rekao je agent kapitena "kopljanika" Miloš Malenović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac je žestoko kritikovao odluke holandskog saveza, koji posle prekida prvenstva nije proglasio šampiona.

- Odlično poznajem Dušana. Svi igraju fudbal kako bi pobedili i ostvarivali rezultate. Veoma je teško da prihvatite da niste osvojili prvenstvo, iako ste bili lideri. Međutim, dan posle presude Tadić je ponovio da je zdravlje igrača najvažnije - zaključio je agent napadača holandskog velikana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading