Crvena zvezda i Partizan na inicijativu FSS u rukovodstvu Zajednice!

Autor:

Sport

14.05.2020

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Izbornoj sednici skupštine Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije izglasano je novo rukovodstvo na čijem čelu ostaje dosadašnji predsednik Dragomir Lazović.

RepublikaFoto: Starsport
Dragomir Lazović i Radovan Ćurčić

Ali su zato novi članovi Izvršnog odobra, ujedno i potpredsdnici predstavnik Crvene zvezde Marko Petrović i Partizana Svetomir Tanasković.

Na taj način podržana je inicijativa FS Srbije da se u rukovodstvu Zajednice Super i Prve lige posle dugo vremena nađu predstavnici naših najvećih klubova.

Uz Lazovića (Javor) Petrovića (Crvena zvezda) i Tanaskovića (Partizan) u Izvršnom odboru su Stanislav Tončev (Radnik Surdulica), Miloš Dangubić (Budućnost Dobanovci), Marjan Rnić (Bačka) i Bojan Pavićević (Sinđelić). 

Na osnovu pisanih izjašnjenja klubova doneta je jednoglasna odluka da se FS Srbije predloži da sledeće sezone u Superligi bude 20 klubova, a u Prvoj ligi 18. 

Ukoliko IO FSS usvoji ovaj predlog on bi važio samo za ovu sezonu i to zbog vanrednih okolnosti prouzrokovanih pandemijom koronavirusa. 

Nakon sednice Skupštine održana je i prva sednica Izvršnog odbora na kojoj su ponovo izabrani dosadašnji takmičarski organi Zajednice, direktor Super lige Srbije Vladimir Bulatović, komesar za takmičenje Prve lige Srbije Aleksandar Pivić, kao i komesar za bezbednost Svetislav Radosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading