Juventus i Barselona trampe najbolje prijatelje iz perioda u dresu Ajaksa!

Autor:

Sport

14.05.2020

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miralem Pjanić želi u Barselonu, Juventus želi Artura Mela, ali ta trampa je malo verovatna, pa "bjankoneri" i Katalonci traže pravu formulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Zanimljivo, pojavila se informacija da je Juventus pitao za Frenkija de Jonga, na šta je Barselona odgovorila pitanjem za Matijasa de Lihta.

Usledili su identični odgovori - obojica su nedodirljivi na svojim pozicijama i odlazak De Jonga u Juve ili De Lihta u Barsu na bilo koji način je nemoguća misija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenki de Jong

Inače, prošlog leta su ova dva igrača obeležili prelazni rok, De Jong je završio iz Ajaksa u Barsi za 75 miliona evra, dok je Juventus platio 10 više šampionu Holandije za kapitena De Lihta.


Njih dvojica su i najbolji prijatelji, De Liht je najpre želeo u Barsu, ali je shvatio da je ponuda Juventusa bolja za njegov dalji razvoj, te je odlučio da ode put Torina.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matijas de Liht

Podsetićemo i na to da su Juventusu zanimljivi Todibo, manje i Rakitić, dok Barsa želi pored Pjanića i De Šilja, dok se pritajeno pominje i Danijele Rugani.

Neka trampa mora pasti na relaciji Torino-Barselona, samo je pitanje koja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading