Savo: Ne bismo stigli Zvezdu ni u 11 kola!

Autor:

Sport

14.05.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlukom Fudbalskog saveza Srbije koja podrazumeva da će Superliga biti okončana kada se odigraju četiri preostala kola, a bez plej-ofa, navijači Partizana smatrali su da su oštećeni. Javno je to rekao i potpredsednik kluba Vladimir Vuletić, najavivši i da će se ekipa iz Humske žaliti. Međutim, trener crno-belih Savo Milošević ima realniji pogled na stvari.

RepublikaFoto: Starsport
Prerano se predao... Savo Milošević

On je svestan da bi Partizan teško mogao da ugrozi Crvenu zvezdu i da se igrao plej-of, što je potvrdio u emisiji "Amidži šou" na televiziji Pink.

Podsetimo, Zvezda ima 11 bodova više, ali lošiji međusobni skor sa večitim rivalom, pa su joj za titulu potrebna dva boda u četiri meča.

- Čujemo se Deki (Dejan Stanković) i ja. Teško bismo ih stigli i da igramo 11 utakmica, a pogotovo sada kada igramo samo četiri. U Kupu imamo realne šanse, tamo ćemo staviti fokus. Tamo će biti ozbiljna borba, pa ćemo videti - izjavio je Milošević.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević i Dejan Stanković

On je dodao da mu je na mentalnom planu pomalo i prijala pauza zbog koronavirusa:

- Možda nije bilo loše da se malo svi resetujemo iako će ekonomija biti u problemu, da malo sebi pogledamo u dušu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading