Solskjerove želje i velika briga za Nemanju Matića: Junajted troši 250 miliona evra na tri pojačanja!

Autor:

Sport

13.05.2020

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted je hvatao zalet sa novajlijama Brunom Fernandešom i Odionom Igalom, da bi ih pandemija koronavirusa prekinula. Ipak, pokazali su se i sa dva nova pojačanja određeni nedostaci, pa je Solskjeru pre prekida sezone obećan ogroman budžet za pojačanja. Junajted je isplanirao da potroši čak 250 miliona evra na leto, na tri igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Prva želja je jasno, Džejdon Sančo iz Borusije Dortmund.

Borusiji se ne žuri sa prodajom, ali ponuda od 120 miliona evra bi ih naterala da promene mišljenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejdon Sančo

Druga velika želja Ole Gunara Solskjera je vezista Aston Vile Džek Griliš, čija vrednost se procenjuje na oko 80 miliona evra, potencijalno manje, ako Vila ispadne u niži rang takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džek Griliš

Norvežaninova treća želja je talentovani Džud Belingem iz Birmingema, on bi bio zalog za budućnost, ali bi njegova sloboda koštala Junajted još dodatnih 50 miliona evra.


Dakle, sve skupa 250 miliona za tri pojačanja, a Solskjer ne odustaje, videćemo da li je uprava Junajted spremna da i dalje potroši pomenuti novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading