Njegoš prvi pakuje kofere

Autor: Informer/Republika

Sport

13.05.2020

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaleri Crvene zvezde Veljko Nikolić, Željko Gavrić i Njegoš Petrović su se našli na listi za prodaju, govorio je o tome i Zvezdan Terzić pošto klub mora da nastavi da funkcioniše i u teškim vremenima pogođenim koronavirusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Njegoš Petrović

Njegoš Petrović je prvi za kog se interesuju stranci.

- Tačno je da postoji interesovanje Sportinga za Petrovića, ali sve je to još daleko od realizacije. Njegoš je mlad i perspektivan igrač pred kojim je sjajna karijera i nećemo ga pustiti tek tako. Predstoje nam evropske kvalifikacije. Tek nakon toga bi mogao da ide, i to samo u slučaju da igrač i mi budemo zadovoljni ponudom. Nije Sporting jedini koji ga traži. Za njega se raspitivao i Real Sosijedad, tako da smo u mogućnosti da pregovaramo i podižemo cenu -  rekao je izvor a prenosi "Informer".


Prema nekim informacijama, cena koja je sada aktuelna za Petrovića jeste 4 miliona evra, ali Zvezda želi još.

 - Sporting je spreman da plati četiri miliona evra, a to nije dovoljno. Igrača kakav je Petrović ne bismo dali za manje od pet miliona evra i 15 odsto od naredne prodaje. Ubeđeni smo da će biti jačih ponuda. Uostalom, imamo još mladih igrača koji su interesantni velikim evropskim klubovima. Nećemo sve prodati, uprkos krizi -  rekao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading