"Baloteli je sramotan"

Autor:

Sport

12.05.2020

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji engleski fudbaler Riki Lambert smatra da su radne navike Marija Balotelija sramotne, te da mu je zbog toga smetalo što je svojevremeno Italijan dobio mesto ispred njega u postavi Liverpula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

Lambert i Baloteli su bili saigrači u sezoni 2014/15, a zadatak im je bio da nadomeste odsustvo Luisa Suaresa.

- Na početku je sve bilo dobro, postigao sam nekoliko golova i bio sam srećan. Ipak, jasno je bilo da su igrači bili šokirani odlaskom Suaresa. Ja nisam mogao da ga zamenim, zar ne? Onda je Brendan Rodžers doveo Marija Balotelija i dao mu prednost u odnosu na mene. Nisam mogao to da razumem - prisetio se Lambert.

- Način na koji je on trenirao je bio sramotan. Van terena je bio dobar momak. Ali ono u šta se pretvarao na terenu nije bilo. Nisam mogao da razumem zašto ga menadžer bira ispred mene. Uticalo je na mene direktno, ali i na kompletan tim.

Englez se na Enfildu zadžao samo jednu sezonu.

- Znam da nisam pokazao dovoljno da bih bio u Liverpulu. Trebalo je da budem odlučniji, iskoristim priliku koja mi se dala. Zbog nekih stvari sam razočaran, ali ću zauvek biti zahvalan što sam imao priliku da nosim dres Liverpula. Na to ću biti ponosan do kraja života.

Lambert je karijeru završio 2017.godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading