Liga nacija se igra u izmenjenom obliku!

Autor:

Sport

11.05.2020

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivalo se da će UEFA odlučiti da se naredna, druga po redu, Liga nacija u fudbalu ne odigra. Kada je odloženo Evropsko prvenstvo, a termina za reprezentacije je sve manje, zbog zgusnutog rasporeda u klupskom fudbalu, logično je bilo da se i ovo novoformirano takmičenje barem odloži.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Britanski “Telegraf“ saznaje da će se Liga nacija ipak igrati, ali u izmenjenom obliku.

U tekstu Džejmsa Dakera, novinara ovog lista, tvrdi se da će UEFA učiniti sve da se Liga nacija nastavi, ali u nešto drugačijem izdanju, pa će se tako u jednom prozoru odigrati tri meča, umesto dosadašnja dva.

Pandemija koronavirusa izazvala je pravi haos, EP je pomeren za 2021. godinu kako bi se uspela okončati ova klupska sezona, a nova sezona Lige nacija je nešto na čemu UEFA radi i zaključeno je da će po svaku cenu hteti da se ona i nastavi.

Reprezentacija Srbije igraće u Ligi B, u koju se plasirala posle trijumfa u grupi Lige C u prošlom izdanju. Žreb je “Orlovima“ dodelio za protivnike Rusiju, Mađarsku i Tursku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading