Luka Jović u velikom problemu: Real ga smatra LAŽOVOM, povreda se ipak dogodla u Madridu!

Autor:

Sport

10.05.2020

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler i igrač Real Madrida Luka Jović opet je na žestokom udaru španskih medija a razbesneo je i čelnike kluba. Kako mediji prenose očekuje ga pauza od tri meseca nakon povrede stopala desne noge. Takođe, ako je verovati španskim medijima, čelnici Real Madrida su besni na srpskog fudbalera nakon informacije o povredi pete zarađenoj na prvom treningu po povratku u Madrid.

Luka Jović

Real Madrid je prvi objavio da se Luka povredio na prvom treningu u Madridu posle povratka iz Beogtrada.

Potom su mediji objavili da se povredio dok je trenirao kod kuće, što je potvrdio njegov otac: "Spremao kod kuće u Beogradu po programu koji je dobio iz kluba i pri jednoj vežbi osetio je jak bol", reči su Milana Jovića.

Ovo je žestoko razbesnelo čelnike "kraljevskog kluba" kako prenose mediji u Španiji, jer nije govorio istinu kada je upitan za zdravstveno stanje
 

Navodno se teško povredio vežbajući u kućnoj izolaciji u Beogradu, ali to nije rekao nikome u Realu, pa tako ni lekarskoj ekipi kluba.

Ovo nije prvi put da je naljutio Madriđani, koji su ionako nezadovoljni Lukom koga su platili 60 miliona evra, a koji je postigao samo dva gola.

Naš napadač je bio u centru pažnje i nakon dolaska u Beograd iz Španije pošto je prekršio pravila izolacije što je izazvalo bes navijača.

Ako se na to doda kako je Luka bio jedini fudbaler Madrida koji je napustio klub tokom pauze usled pandemije, jasno je zašto je gnev navijača ''kraljevića'' sve veći. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading