Opasna ekipa: Odabran idealan tim stranaca CSKA, partizanovci dominiraju

Autor:

Sport

09.05.2020

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CSKA iz Moskve objavio je idealan tim od stranaca koji su nosili dres "Armejaca".

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

Među najboljih 11 mesto su našla dvojica srpskih fudbalera, Zoran Tošić i Miloš Krasić.

Takođe, u izboru, ali među rezervama, našao se aktuelni vezista Partizana, Bibars Natho. Konkurencija je i za njega bila prejaka.

Tošić je čak sedam godina bio član CSKA, odigrao 241 utakmicu i postigao 47 golova. Osvojio je čak šest trofeja u tom periodu.

Krasić je takođe ostavio dubok trag odigravši 229 utakmica i postigavši 32 uz 34 asistencije. Za šest godina osvojio je čak 10 trofeja, uz pehar Lige Evrope 2005. godine.

U idealnom timu još se nalaze Ukrajinci Igor Kutepov i Bogdan Šeršun, Nigerijci Čiči Odija i Ahmed Musa, Litvanac Deividas Šemberas, Bosanac Elver Rahimić, Šveđanin Pontus Vernblum i napadači Sejdu Dumbija iz Obale Slonovače i Brazilac Vagner Lav.

Među rezervama je mesto našao i Izraelac Bibars Natho, a klupu deli još sa Japancem Keisukeom Hondom, Hrvatom Ivicom Olićem, Bugarinom Georgijem Milanovim i Čehom Tomašom Necidom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading